Få bukt med myrproblemen både inne och ute med Neudorffs kompletta system Myr Effekt – välj det som passar just dig och dina behov bäst; dosor, spray eller pulver. Ute eller inne.

Få bukt med myrproblemen!

Få bukt med myrproblemen både inne och ute med Neudorffs kompletta system Myr Effekt – välj det som passar just dig och dina behov bäst; dosor, spray eller pulver. Ute eller inne.

 

I år presenterar vi en ny förpackning: Myr Effekt pulver i 2,5-kiloskartong, en större förpackning av Myr Effekt pulver i 500-gramsförpackning. Ett bra alternativ för dig med till exempel en större skogstomt eller som refill för den praktiska 500-gramsförpackningen som har inbyggd ströare.

 

 

 

Myror som tagit sig in kan snabbt bli ett problem men de bekämpas effektivt med Myr Effekt dosor; Myr Effekt Metalldosa är en praktisk, färdigbetad metalldosa för effektiv och långtidsverkande bekämpning inomhus, på terrasser eller balkonger. Boets arbetsmyror äter av betet och tack vare den fördröjda effekten, tar de betet med sig till boet och matar övriga medlemmar i kolonin. Den helgjutna dosan är ett bra val för hushåll med barn och husdjur, samtidigt som betet inte rinner ut om någon stöter till dosan.

 

Myr Effekt Dosor innehåller samma effektiva bekämpning av myror som metalldosan. Tack vare det genomskinliga locket ser du hela tiden att du har lockmedel som bekämpar myrorna och det är enkelt att fylla på med Myr Effekt Refill.

 

Myrsamhällen utomhus bekämpas bäst med pyretrum, utvunnen ur krysantemumblomman – ett nervgift som verkar vid direktkontakt. Finns som pulver i 500 grams- respektive 2,5-kilosförpackning, för utvattning samt som pumpspray