Insektsbekämpningen från Neudorff verkar snabbt genom pyretrum, utvunnen ur krysantemumblomman, för en sommar fri från flygande sällskap.www.miljocenter.com

Ohyra, Fluga och Geting

Getingar lockas till den söta saften och flugorna trängs på fikabordet. Insektsbekämpningen från Neudorff verkar snabbt genom pyretrumutvunnen ur krysantemumblomman – för en sommar fri från flygande sällskap.

Geting Effekt Skum täpper till getingarnas in- och utgångshål, samtidigt som nervgiftet pyretrum verkar mot tillflygande getingar. Munstycket med sitt smala rör gör det enkelt att komma åt bon på svåråtkomliga ställen.

Geting Effekt Spray är en snabbverkande spray för bekämpning av getingar, flugor och andra flygande insekter – både ute och inne.

Effektiva och snabbverkande Ohyra Effekt Spray bekämpar insekter som silverfisk och gråsuggor, med samma verksamma pyretrum. Tack vare det förlängda sprutmunstycket går det att komma åt insekterna under trösklar och bakom lister.

 

 Flug Effekt Spray är effektiv och snabbverkande mot flugor och andra flygande insekter, både utom- och inomhus – med pyretrum.