Plötsligt går de där på rad – Myrorna!

Plötsligt går de där på rad – myrorna som hittat sin väg över köksgolvet eller mellan uteplatsens stenplattor. Välj den bekämpning som passar just dig och dina behov bäst; dosor, spray eller pulver. Ute eller inne – med det kompletta systemet Myr Effekt från Neudorff.

Myr Effekt Metalldosa:
En praktisk, färdigbetad metalldosa för effektiv och långtidsverkande bekämpning inomhus, på terrass eller balkong. Boets arbetsmyror äter av betet och tack vare den fördröjda effekten, tar de betet med sig till boet och matar övriga medlemmar i kolonin. Den helgjutna dosan säkerställer att beter inte rinner ut om någon stöter till den och är ett bra val för hushåll med barn och husdjur.

Myr Effekt Myrdosa:
Påfyllnadsbar dosa med samma effektiva bekämpning av myror som metalldosan. Tack vare det genomskinliga locket ser du hela tiden att du har lockmedel som bekämpar myrorna och det är enkelt att fylla på med Myr Effekt Refill.

Myr Effekt Pulver eller Myr Effekt Spray:
För bekämpning utomhus. Myrorna bekämpas med pyretrum som finns naturligt i krysantemumblomman och dödar myrorna genom direktkontakt. Myr Effekt Pulver strös ut eller blandas med vatten för utvattning.

Myr Effekt Pulver 500 g har en praktisk, inbyggd ströare. För större ytor, välj Myr Effekt Pulver 2,5 kg och vattna ut.

Myr Effekt Spray 300 ml eller Pumpspray 750 ml – för bekämpning utomhus. Myrorna bekämpas med pyretrum som finns naturligt i krysantemumblomman och dödar myrorna genom direktkontakt.