Bli kvitt myror!

Myr Effekt är ett komplett system för effektiv bekämpning av myror. Välj det som passar just dig och dina behov bäst; dosor, spray eller pulver. Ute eller inne.

Myr Effekt Metalldosa är en praktisk, färdigbetad metalldosa för effektiv och långtidsverkande bekämpning inomhus, på terrasser eller balkonger. Boets arbetsmyror äter av betet och tack vare den fördröjda effekten, tar de betet med sig till boet och matar övriga medlemmar i kolonin. Den helgjutna dosan är ett bra val för hushåll med barn och husdjur, samtidigt som betet inte rinner ut om någon stöter till dosan.

 

Myr Effekt Myrdosa innehåller samma effektiva bekämpning av myror som metalldosan. Tack vare det genomskinliga locket ser du hela tiden att du har lockmedel som bekämpar myrorna och det är enkelt att fylla på med Myr Effekt Refill.

För bekämpning utomhus rekommenderas Myr Effekt Pulver eller Myr Effekt Spray. Myrorna bekämpas med pyretrum som finns naturligt i krysantemumblomman och dödar myrorna genom direktkontakt. Myr Effekt Pulver strös ut eller blandas med vatten för utvattning.

Myr Effekt Pulver 500 g har en praktisk, inbyggd ströare. Med verksamma substanser hämtade från naturen.

Myr Effekt Spray eller Pumspray – för bekämpning inom- och utomhus. Med verksamma substanser hämtade från naturen.

Myr Effekt pulver 2,5 kg – för dig med större ytor. Med verksamma substanser hämtade från naturen.