KRAV-märkta gödningar!

En frodig och frisk trädgård med omsorg om vår miljö och vårt klimat. Från Neudorff kommer en komplett serie KRAV-märkta gödningar och näringar för trädgårdens alla växter.

De fyra specialgödningarna är organiska och långtidsverkande och självklart godkända för ekologisk odling. Svampkulturen MyccoVital stärker rotens tillväxt och hjälper på så sätt plantan att öka näringsupptaget medan mikroorganismerna ger hälsosam jord med organisk aktivitet.
Satsa på KRAV-märkt gödning för trädgårdens alla behov:

Effekt Trädgårdsgödning – Organisk NPK-gödning för hela trädgården.

Effekt Rosgödning – Organisk NPK-gödning särskilt framtagen för rosor, för kraftig blomning och stark tillväxt.

Effekt Tomat & Bärgödning – Organisk NPK-gödning för tomater och bär.

Effekt Rhododendrongödning – Saltfattig specialgödning för rhododendron och andra surjordsväxter som blåbär och azalea.

Nyheter 2020!

Effekt Tomat & Gröntnäring 1 liter – KRAV-märkt specialnäring för rikliga skördar av smakrika tomater, framställd av naturliga växtextrakt. Ger näring åt jordens mikroorganismer, som främjar tillväxten och lägger grunden för stora skördar. Späd med vatten och använd både inom- och utomhus.

Effekt Växtnäring 1 liter – KRAV-märkt specialnäring för blommor och köksträdgård, framställd av naturliga växtextrakt. Ger näring åt jordens mikroorganismer, som främjar tillväxten och lägger grunden för stora skördar. Späd med vatten och använd både inom- och utomhus.

Ta hand om din gräsmatta!

För gräsmattan finns KRAV-märkta Gräs Effekt med naturligt kväve som inte bränner gräset. Svampkulturen Myccovital stärker rötterna så att de bättre kan ta upp näringen.

Effekt Gräs 5+1 är en organisk-mineralisk NPK-gödning med både direkt- och långtidseffekt – för en stark gräsmatta som på egen hand kan hålla mossa och ogräs borta. Om du har en gräsmatta på sur jord, börja med att strö ut Azet VitalKalk för att höja pH-värdet och förbättra möjligheterna för gräset att ta upp kommande gödselgivor.